Compagnons de route bij h2eau zijn Hilde Van Reempts en Steven Michielsen.

Sinds de oprichting in 2009 timmeren wij naarstig aan de weg, en is h2eau systems ondertussen een gevestigde waarde in de sector geworden. Met de nodige durf, volharding en continue opleidingen in bouw- en waterbehandelingstechnieken realiseren we onze droom, samen met die van onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze totaalaanpak, met aandacht voor de wensen van de klant, onze eigen creatieve inbreng, zorgvuldig opgebouwde knowhow m.b.t. materialen en technieken, én een naadloze afwerking de sleutels vormen van de optimale service die men van ons verwacht.

Ook in de samenwerking met leveranciers en producenten geloven we in een nauw partnership. Dankzij wederzijds vertrouwen kunnen we te allen tijde op hun advies en expertise rekenen. Toch hechten we er groot belang aan om in de keuze van alle materialen en producten die we gebruiken, merkonafhankelijk te blijven. Zo kunnen we voor iedere technische uitdaging de ideale oplossing aanbieden.

We zijn ook trots op ons team. Een waardevolle mix van bekwame handen ‘in the field’ en de nodige denkers ‘in the office’. Alles voor jouw exclusieve zwembad, daar zetten wij ons samen graag voor in.