Service

Je wil op ieder moment van je droom kunnen genieten. Daarom staan we bij h2eau ook ná de ingebruikname van je zwembad voor je klaar. Technische interventies, onderhoud, een kleine herstelling of een extra levering van bijvoorbeeld onderhoudsproducten hebben we graag snel geregeld.

Onderhoudsplannen

Het winter- en zomerklaar maken, alsook regelmatige controles van de technische installatie en de waterkwaliteit zijn belangrijk om je zwembad in optimale conditie te houden. h2eau zorgt ervoor.

Bij de oplevering van je zwembad maken we je alvast wegwijs in het correcte gebruik van de technische installaties en onderhoudsproducten. Het is goed om op dat moment ook al even stil te staan bij het reguliere onderhoud: overweeg je om dat zelf te doen, laat je het liever over aan de professionals van h2eau, of wens je een combinatie?

 BRONZE

Je doet het dagelijkse onderhoud zelf en schakelt h2eau in voor het winter- en zomerklaar maken.

Standaard inbegrepen:
 • Opstart technische installatie
 • Wateranalyse van 10 parameters
 • Winterklaar maken
Je voordeel:

Gratis 1 tussentijds servicebezoek, met controle technische installatie, aanvullen onderhoudsproducten.

 SILVER

Je doet het dagelijkse onderhoud grotendeels zelf. h2eau komt regelmatig langs om de ‘gezondheidstoestand’ van je zwembad te controleren, zodat kleine technische issues snel verholpen kunnen worden. Het onderhoudsplan kunnen we indien nodig ook heel snel bijsturen.

Standaard inbegrepen:
 • Opstart technische installatie
 • 2-wekelijks bezoek: controle technische installatie, aanvullen producten
 • Wateranalyse van 10 parameters
 • Winterklaar maken
Je voordeel:

Omdat dit onderhoudsplan ideaal is wanneer je over een zwembadrobot beschikt, schenkt H2eau je een aankoopvoucher van €250 bij aankoop van een zwembadrobot Dolphin Active Ultimate.

 GOLD

Het perfecte plan om zorgeloos te genieten van je zwembad. h2eau komt om de 2 weken langs om de nodige tests uit te voeren en je zwembad schoon te maken. Indien je tijdens de weken dat we niet langskomen het zwembad stofzuigt en een backwash (keerspoeling) uitvoert, zit je met dit plan gebeiteld!

Standaard inbegrepen:
 • Opstart technische installatie + schoonmaken bad + afspuiten rolluik
 • 2-wekelijks bezoek: controle technische installatie, aanvullen producten, schoonmaken bad
 • Wateranalyse van 10 parameters
 • Winterklaar maken
Je voordeel:

10% korting op de gebruikte onderhoudsproducten: chloor, zuur, vlokmiddel.

 PLATINUM

Jij geniet van de lusten, wij bekommeren ons om de lasten. h2eau zorgt ervoor dat je zwembad op íeder moment van het zwemseizoen tip top in orde is. Je hoeft je nergens zorgen om te maken. Niks in te plannen, helemaal niks te doen… heerlijk, toch?

Standaard inbegrepen:
 • Opstart technische installatie + schoonmaken bad + afspuiten rolluik
 • Wekelijks bezoek: controle technische installatie, aanvullen producten, schoonmaken bad
 • Wateranalyse van 10 parameters
 • Winterklaar maken
Je voordeel:

25% korting op de gebruikte onderhoudsproducten: chloor, zuur, vlokmiddel.

Kies je onderhoudsplan

Kwaliteitslabel

h2eau is trots lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals, een onderdeel van de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw. Dat betekent dat h2eau door de Federatie erkend wordt voor het leveren van KWALITEITSVOL werk – gesteund op een aantal zeer strenge toelatingscriteria. Wat voor h2eau een waardering is voor het werk dat we doen, is voor onze (potentiële) klanten een bijzonder waardevolle garantie!

Meer informatie over deze kwaliteitscriteria vind je hier.

Ons lidmaatschap van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals betekent bovendien dat, in geval van conflict, de partijen verbonden zijn om – vóóraleer gerechtelijke stappen te ondernemen – een erkende bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te regelen. De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. Klachten kunnen in dat geval worden ingediend per e-mail (faba@confederatiebouw.be) of via het online formulier op de website van de Federatie. De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkende bemiddelaar.