Onderhoud

Bij de oplevering van uw zwembad maken we u wegwijs in het correct gebruik van de technische installaties en de diverse onderhoudsproducten. Het is goed om op dat moment ook al even stil te staan bij het reguliere onderhoud: overweegt u om dit zelf te doen, laat u dit liever over aan de professionals van h2eau, of kiest u voor een combinatie?

Om u daarbij te helpen hebben we een handig invulformulier uitgewerkt, waarin we u 4 mogelijke onderhoudsplannen voorstellen. U kiest het plan uit dat het beste aansluit bij wat u liever zelf doet en wat u liever aan h2eau toevertrouwt.

Zo eenvoudig is het: vul uw gegevens in, kies geheel vrijblijvend de gewenste formule en verzend het formulier. h2eau contacteert u dan om het gekozen onderhoudsplan gedetailleerd toe te lichten en om alle praktische afspraken te maken m.b.t. de uitvoering.

Heeft u nog andere vragen m.b.t. het onderhoud van uw zwembad, dan kan u ons steeds via het contactformulier bereiken. Een mailtje sturen of even bellen kan natuurlijk ook!