h2eau voor professionals

Ook professionele klanten doen steeds vaker beroep op ons vakmanschap en onze ervaring. Want voor hotels met zwembad- en/of wellnessfaciliteiten, wellnesscentra of publieke zwembaden is een optimale waterkwaliteit van het allergrootste belang. Overal waar de regelgeving met betrekking tot milieu en volksgezondheid van toepassing is, opereert h2eau als ideale partner om uw project van A tot Z in goede banen te leiden.

Uw garanties voor optimale, zuivere en veilige omstandigheden:

  • h2eau maakt van bij de aanvang de juiste keuzes en betrekt de juiste partners mee in het project;
  • h2eau gebruikt doorgedreven installatietechnieken met behulp van ingenieus gedimensioneerd leidingwerk, pompen en filters;
  • h2eau geeft voorkeur aan installaties met optimale meet- en doseersystemen om het milieu en de leefomgeving zo min mogelijk te belasten;
  • h2eau schenkt evenveel zorg aan de faciliteiten rondom het zwembad, whirlpool, sauna’s, door een al even minutieuze installatie van douches, ontsmettende voetbaden, tot de keuze van de juiste anti-slip tegels;
  • h2eau volgt continu bijscholing op vlak van waterbehandelingstechnieken;
  • h2eau garandeert een uiterst zorgvuldige begeleiding en een grondige ondersteuning en service na verkoop.

 

H2eau volgt de VLAREM-richtlijnen en de Vlaamse en Europese regelgeving op de voet, en dat mag u letterlijk nemen. Voor onze publieke projecten mag h2eau reeds geruime tijd rekenen op de knowhow en expertise van Dhr. Ludo Feyen (Labo Derva).

Dankzij onze nauwe samenwerking is h2eau gehomologeerd installateur van het unieke SPI waterbehandelings- en doseersysteem, dat geheel conform de VLAREM II-wetgeving functioneert. Het biedt u bovendien de mogelijkheid om als eindgebruiker de nodige theoretische en praktische workshops te volgen. Zo wordt u zelf een expert in het beheren van uw systemen.

Ook voor het plaatsen van uw sauna, hammam en de aanleg van faciliteiten in en om uw project, werkt h2eau samen met gespecialiseerde partners. Uw project wordt op die manier gerealiseerd door een complementair en coherent team.

Droomt u ervan om een eigen welness center te openen of wenst u als professional uw infrastructuur aan te passen aan de wettelijke normen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn er om u doorheen het hele traject te begeleiden!