Na een pittige werkweek mogen lichaam en ziel verwend worden. De ideale plek daarvoor is de wellness, een oase van rust, warmte en gezelligheid. En dankzij een concept van h2eau altijd exclusief. Treed binnen in een wereld van luxe en sereniteit, waar techniek en details het verschil maken.

Als wellnescentrum, publiek zwembad, hotel of B&B wil je mooie, unieke zwem- en relaxfaciliteiten aanbieden aan je klanten. Faciliteiten die bovendien ook qua opbouw, hygiëne en waterkwaliteit 100% in orde zijn. Exact die meerwaarde bracht h2eau binnen in dit project.

Sportief zwembad met tegenstroom

Voor de start van de samenwerking moeten we enkele jaren terug. “We hadden een reclamebord van h2eau gezien in de buurt”, vertelt Katrien, eigenares van een eigen wellness met zwembad. “We kregen er een goed gevoel bij, en een beetje later gingen we langs bij h2eau om ons droomzwembad te bespreken. Dat proces verliep heel natuurlijk, het concept sprak ons direct aan. Het werd een modern overloopzwembad met keramische tegels en 2 tegenstroominstallaties – ideaal ook voor de sportiefste zwemmers onder ons. Verder kozen we voor een afdekking met solar lamellen. Het ganse jaar door wordt hier gezwommen, echt een boost voor ieders welzijn.”

Het zwembad was een schot in de roos, maar daar stopte het niet. “Er was voorheen al een wellness palend aan het zwembad, maar die was fel verouderd. We kozen voor een volledige hernieuwing, alles eruit. Onze ideeën legden we opnieuw voor aan h2eau. We gaven het team carte blanche en het resultaat is echt ongelooflijk”, aldus Katrien.

Wellness de luxe

En voor je het weet, vertoef je in een zalige wellness. Waar een saunabeurt pure luxe is. Afkoelen kan in de belevingsdouche in de vorm van een douchestraat. Daarna gaat het genieten verder in de ultramoderne hamam of magische jacuzzi. Of wat denk je van een verlichte zoutkristalmuur en sterrendecor. Puur maatwerk, waar elk detail telt. De handgemaakte waskom van Lies Bulteel is daar ook nog een mooi voorbeeld van. Die brengt sfeer en rust bovenop functionaliteit. Na een heerlijke sessie in de sauna of whirlpool lonkt het zwembad uiteraard.

Wat deze eigenaars ervan vinden? “h2eau scoorde over de ganse lijn: van design en materiaalkeuze tot fijne afwerking en heldere communicatie. Ook zeer ontzorgend in de samenwerking met andere partijen zoals de elektricien en HVAC-partners. Steven is een echte expert, zijn team vult hem goed aan. Ze zijn verder zeer proactief als het op onderhoud aankomt. Wij raden iedereen aan om een onderhoudscontract te nemen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, terwijl je installatie goed gesoigneerd wordt met het oog op een lange levensduur.”

Ook een wellness? Een publiek zwembad? Nood aan onderhoud?