Werkwijze

Afspraak

U droomt van een zwembad en contacteert ons voor een afspraak. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw verhaal, stellen vragen, bestuderen de locatie en doen wellicht al enkele suggesties. Wij stellen met andere woorden samen met u de briefing op, zo concreet en zo volledig mogelijk.

 

Voorstel

Aan de hand van uw wensen, dromen en mogelijkheden werken we bij h2eau een concreet voorstel uit, samen met een gedetailleerde offerte. Het spreekt voor zich dat we u nauwgezet doorheen dit hele traject begeleiden. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zullen hier een rijke inspiratiebron zijn om ook uw droom vorm te geven.

 

Uitwerking

Indien we tot een akkoord komen, en alle materialen en uitvoeringsmodaliteiten gekozen zijn, stellen we een definitief plan voor en koppelen hieraan een realistische planning vast.

 

Uitvoering

Ieder onderdeel van de werken gebeurt door specialisten in hun vak. Van grondwerken, terrasaanleg tot de finale aansluiting van de installaties. Indien de aard van de werken dit vereist, doen we dit in samenspraak met uw architect, aannemer of tuinarchitect.

En wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent!