Service

U wil ten allen tijde van uw droom kunnen genieten. Dat betekent concreet dat we bij h2eau ook nà de installatie steeds klaar staan om u te helpen waar nodig. Technische interventies of een levering van extra producten hebben we graag snel geregeld.

Om uw zwembad winter- of zomerklaar te maken beschikken we over een handig invulformulier, waarop u kan aanduiden wat u juist van ons verwacht, en wanneer. Wij nemen dit dan op in onze planning.

Heeft u verder nog vragen? Contacteer ons dan via het contactformulier op deze website, stuur een mailtje of bel ons. Wij helpen u graag!

Onderhoud

Bent u eenmaal de trotse bezitter van een zwembad, dan zal het gemak waarmee u het onderhoudt u aangenaam verrassen! Indien u het onderhoudsprogramma consequent volgt, regelmatig controleert en zonodig bijstuurt, merkt u dat een h2eau zwembad voor een groot gedeelte zichzelf onderhoudt. Vanzelfsprekend werken wij dit onderhouds­programma graag voor u uit.

  • wil u het onderhoud zelf doen, dan stellen we onze vakkennis en ervaring ter beschikking. We maken u wegwijs in de reinigingsapparaten en onderhoudsproducten die u nodig hebt, aangepast aan uw installatie.
  • laat u het onderhoud liever aan h2eau over? Geen probleem. We nemen dit graag op in onze planning. Zo hoeft u zich nergens om te bekommeren.
  • en uiteraard kan u ook kiezen voor een combinatie van deze 2 mogelijkheden. Bijvoorbeeld: het regelmatig onderhoud doet u zelf, maar u laat het zomer- en winterklaar maken liever aan ons over.

Wenst u ons advies of een plan voor het onderhoud van uw zwembad, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Werkwijze

Afspraak

U droomt van een zwembad en contacteert ons voor een afspraak. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw verhaal, stellen vragen, bestuderen de locatie en doen wellicht al enkele suggesties. Wij stellen met andere woorden samen met u de briefing op, zo concreet en zo volledig mogelijk.

 

Voorstel

Aan de hand van uw wensen, dromen en mogelijkheden werken we bij h2eau een concreet voorstel uit, samen met een gedetailleerde offerte. Het spreekt voor zich dat we u nauwgezet doorheen dit hele traject begeleiden. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zullen hier een rijke inspiratiebron zijn om ook uw droom vorm te geven.

 

Uitwerking

Indien we tot een akkoord komen, en alle materialen en uitvoeringsmodaliteiten gekozen zijn, stellen we een definitief plan voor en koppelen hieraan een realistische planning vast.

 

Uitvoering

Ieder onderdeel van de werken gebeurt door specialisten in hun vak. Van grondwerken, terrasaanleg tot de finale aansluiting van de installaties. Indien de aard van de werken dit vereist, doen we dit in samenspraak met uw architect, aannemer of tuinarchitect.

En wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent!